Monsun har siden år 2000 arbejdet målrettet fra kortlægning af kundens behov til ideudvikling og færdigt produkt. Fra den store kampagne eller branding til grafisk design af magasiner. Fra de illustrative fotos, reportager og til det personlige portræt. Ingen opgave er for stor eller for lille. Monsun udarbejder også kampagner og kommunikationsstrategier til organisationer og foreninger.

Vi yder skarpslebent håndværk på tværs af fagligheder, der får ord og billeder til at spille sammen og skaber sammenhæng mellem design og budskab. Monsun løser opgaver med journalistik og tekstforfatning, fotos, video, grafisk design og hjemmesider.

Til hjemmesider arbejder vi primært med open source platforme som Drupal og Wordpress, der sikre et stort udviklingsmiljø, højere sikkerhed, og I er ikke låst til Monsun hvis i ønsker nye leverandører. Mobilversion er en selvfølge. Vi yder også support efter aftale.

Opgaver løses altid i tæt samarbejde med kunden og vi er eksperter i maximalt udbytte inden for givne budgetramme. Vores kunder er mange og forskellige.

Monsun deler adresse med et kooperativt trykkeri og har et stort netværk af eksterne specialister, blandt andet tegnere, filmfolk og web-eksperter. Vi kan derfor forestå opgaver af enhver art og til alle medier og platforme – tryk, digitalt eller til sociale medier. Vi holder snor i hele processen.

Vi er et overenskomstdækket og medarbejderejet kooperativ, som styres ud fra professionelle og demokratiske principper.

Monsun samarbejder med andre kooperativer om at udbrede og styrke demokratiske virksomheder.